Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Borgen - Interview (Catalan)

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
En primer lloc, si et puc preguntar, t'ha sorprès l'èxit de “Borgen”?

Absolutament, encara no m'ho crec, perquè fins i tot va ser un rescat per Dinamarca. Quan ho vam fer esperàvem, una petita audiència i l'assassinat en altres series és molt popular a Dinamarca perquè és xx, és una mica, ja saps, potser pels xx, i quan això va començar, no m'ho podia ni creure.

Per què creus que ha tingut tant èxit a Australia, que després de tot està tan lluny de Dinamarca?

Déu meu, sóc la última persona que ho podria respondre, no en tinc ni idea, vull dir, espero que sigui perquè és un bon programa i crec que és difícil el teu propi programa, hi ha d'haver alguna cosa x, però hi estem tan acostumats que no ho podem veure, vull dir, hi ha alguna cosa en, ja saps, posar una líder política, que és com una novetat, no ho sé, però simplement és el que ha passat.

La gent sol confondre el teu co-protagonista amb un verdader doctor. Algú t'ha confós amb la verdadera Primera Ministra?

Bé, no és que m'hagin confós, però recordo que recentment hi ha hagut moltes manifestacions a Dinamarca sobre alguna cosa, qüestions del benestar i quan sortia al carrer la gent deia: “Hauries de ser tu la Primera Ministra i hi hauries de fer alguna cosa al respecte”. Crec que també vaig sentir algú parlant sobre el Primer Ministre dient quelcom a les notícies l'altre dia i... no, ho sento, vas ser tu qui ho va dir, oi? Ja saps, hi ha una mica de confusió, però sento que, quan vaig anar a França vaig ser rebuda com una Primera Ministra, i això va ser molt agradable.

Video Details

Duration: 7 minutes and 24 seconds
Country: Spain
Language: English
Producer: Camilla Hammerich
Director: Søren Kragh-Jacobsen & Rumle Hammerich
Views: 63
Posted by: sms13 on Oct 26, 2014

Interview with the star of borgen with Catalan subtitles

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.