Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Dragonball z Zona e Vdekjes 5/5

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Goku dhe une kemi nje pune per te perfunduar pra me duket qe nuk kam zgjidhje ju thashe une kurre nuk do te vdes Pikolooo c'fare i ndodhi Gohanit...Shpresoj qe nuk eshte atje Gohaaannn mire do te te vrase ju nuk mund te me ndaloni mua gjithcka do te shkoje ne Zonen e Vdekjes perfshire juve ju te gjithe do te mbylleni ne erresire per te gjithe jeten tuaj sikur se babai im ishte Gohannn c'fare ne... Jo Gohan c'fare eshte kjo si mund te rrije aty ashtu c'fare dreqin e bene ate aq te forte..ai sigurisht nuk eshte nje femije i thjeshte do ta perdor te gjithe fuqine time Gohaaannn Gokuuu Babaaa ata nuk me munden mua une nuk mund te vdese une jam i pavdekshem Kami c'fare ndodhi me Garlikun? Ai hyri ne ferr dhe do te jetoje pergjithmone aty...dhe mund te te siguroj se nuk do te donte te ishte i pavdekshem tani sa cudi qe Garlik ka vuajt te njejtin fat si babai i tij Gohan! oh baba...e dija qe do te vije te me shpetosh nuk mban mend asgje? une mbaj mend qe babai im eshte luftetari me i forte ne bote pra ke kaluar shumecka,te shkojme ne shtepi nena jote po te pret epo duket qe duhet te te mbaroje ty nje dite tjeter Goku Qiqi kurre nuk do ta besoje por mendoj qe do ti tregoje kur Gohani do te behet me i vjeter Aktoret: Goku: Peter Kelamis Gohan: Safron Handerson Krillin: Terri Klasen Pikolo: Skot MekNeil Garlik: Dejv Uard Negi: Uard Perri Senxho: Don Broun Kami: Paul Dobson Bulma: Lalainia Lindbjerg Qiqi: Lisa Ann Belej Mbreti Dem: Dejll Uillson Perkthyer nga: Miran Behluli Pershtatur nga: LingvoSoft Vizitoni www.luaj-shiko.piczo.com

Video Details

Duration: 9 minutes and 2 seconds
Country: Albania
Language: English
Genre: Animated
Views: 211
Posted by: mirani97 on Aug 20, 2009

Shqip

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.