Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Franchise For Sale

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Bună ziua și bun venit pe Canadian Franchise Opportunities! Ghidul dumneavoastră pentru franciza canadiană.

Ne puteți găsi și online pe CAfranchiseOpportunities.com Prezentarea de astăzi este despre alegerea vânzării unei francize. Una din cele 5 cele mai importante lucruri pe care le puteți lua în considerare. Să începem! Cu alte cuvinte, ați găsit acest video pentru ca erați in căutarea colaborării cu o franciză Ceea ce vom face, vom începe prezentarea cu informațiile cheie. Informația cheie de astăzi este : "Nicio franciză nu este creată egal" . foarte adevărat Există întradevăr francize foarte bune, bune și unele de care nu vreți să beneficiați, nici în cel mai urât vis. Așadar, întrebare este : cum ne alegem franciza care ne avantajează cel mai mult? Ceea ce vă pot spune este că nu e ușor și trebuie cu adevărat să vă interesați. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le urmați atunci când evaluați diferitele francize de vânzare. Iată primul pas : Profit versus Venituri Este probabil principiul de bază al multora, insă vreau să subliniez faptul că mulți oameni tind să se concentreze doar pe venituri, pe cifra de afaceri, sau cât de mulți bani o franciză poate face.

Dar la sfâșitul zilei, nu asta e ceea ce conteaza. La sfârșitul zilei, ceea ce contează defapt, este profitul. Haideți să aruncăm o privire la această poză. Avem o axă a vânzării care conține unitățile specifice, widgeturi și alte informații, orice aveți nevoie. Orice particularitate a francizei căutați.

Video Details

Duration: 11 minutes and 35 seconds
Country: United States
Language: English
License: All rights reserved
Genre: None
Views: 27
Posted by: cafranchise on Apr 10, 2013

Franchise For Sale. http://www.cafranchiseopportunities.com/franchise-for-sale Once purchasing a franchise for sale, you are under a contract. Few franchises start off with a bang and continue in the same manner. You will have to build the business. Make sure you have a passion for starting a business. Also make sure you have a strong desire towards franchise ownership. Both will boost your commitment.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.