Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Mir se erdhe RAMAZAN;!

0 (0 Likes / 0 Dislikes)

Video Details

Duration: 6 minutes and 4 seconds
Country: Albania
Language: Albanian
Producer: Muvlew0wchanel
Director: Muvledin Sadriju
Views: 332
Posted by: erduan222 on Aug 1, 2011

Urime Muaji i Bekuar i Ramazanit Gjith Besimtarve ISLAM .!.:)

•Ramazani eshte nje muaj i vecante dhe teper i shenjte per me shume se 1 Miliarde Muslimane ne gjithe rruzullin tokesor;
•Ramazani eshte muaji i nente i Kalendarit Islamik (sipas Henes);
•Ramazani eshte muaji ne te cilin ajetet e para te Kuranit iu shpallen / zbriten Profetit Muhamed as.
•Gjate ketij muaji Muslimanet agjerojne.
•Eshte kohe adhurimi dhe meditimi; kohe per te reflektuar thelle brenda vetes, per te treguar devocion ndaj Zotit dhe vete-kontroll; eshte kohe per te forcuar lidhjet familjare dhe ato shoqerore.
•Dalja e Henes se Re ne fund te Ramazanit shenon festimin e Bajramit te Madh.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub above to caption this video.