Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Old spanish man laughing hard (Very funny laugh)

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Leo zei tegen Koet: "Vrouwtje, laten wij eens een feestje geven!"

Koet vond dat prima: "Maak jij de uitnodiging?"

Die chocoladechef maakte er één van chocolade

Koet twijfelde: "Dat eten ze toch op?"

Nou, dat was natuurlijk vragen om problemen...

Kadotip... opgegeten! Datum... ook weg! Geven ze één keer een feestje Alles weg! Het is sowieso al knap dat ze na 40 jaar nog bij elkaar zijn

De wittebroodsweken waren amper voorbij of Leo had al geen kopje in de kast meer heel gelaten Hij moest nogal wennen... ...aan de kookkunsten van Koet. Leo vond het niet te haggelen Koet kookte alleen maar met HAK En Knorr! Wat een contrast met vroeger Hij was twee soorten vlees en groente gewend Koet zei: "Als het je niet aanstaat ga je maar naar de Zandhorst!" Nou daar ging 'ie hoor... Onderbroeken en een tandenborstel in een tas Maar ze bewezen tegen een stootje te kunnen Veertig jaar later zijn ze nog steeds bij elkaar Leo moet wel z'n zakken legen bij Koet Voor de zoveelste tussendoorjas of een extra paar schoenen in een kleur die ze nog niet had Tot Leo zegt dat 'ie het te jeugdig voor haar vindt Dan is het weer klaar Wat denk je...? In de zak van Max! Maar genoeg even over Koet... Ze heeft Leo aangestoken met dezelfde kwalen Een huis op Bonaire, hun bescheiden jacht Mooileven 1, een Porsche om te touren Die was hij ook zat? Ook zat! Wat een prachtig stel is het ook Die komen er wel samen Vermaken zich op de één of andere manier altijd Hoe houden ze het vol? Zichzelf niet al te serieus nemen, daar kunnen we nog wat van leren Die twee kun je rustig ergens naartoe sturen En ze maken wel weer wat mee Dan krijgt Leo de boot weer eens niet aan of Koet raakt verdwaald met die teckel Ach... zo gaat nou al veertig jaar.

Video Details

Duration: 3 minutes and 40 seconds
Country:
Language: English
License: Dotsub - Standard License
Genre: None
Views: 121
Posted by: mantan on Apr 8, 2016

Old spanish man laughing hard (Very funny laugh)

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.