Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

A skandinávok Szabadkára jönnek fogorvoshoz

0 (0 Likes / 0 Dislikes)

Video Details

Duration: 1 minute and 44 seconds
Country:
Language: Hungarian
License: Dotsub - Standard License
Genre: None
Views: 2
Posted by: kalmarattila on Jul 21, 2015

A skandinávok Szabadkára jönnek fogorvoshoz (PannonRTV)

A szabadkai Nordent Fogászati Központba látogatnak a külföldi páciensek. Évente mintegy ezren látogatnak el a rendelőbe a kedvező árak, a minőséges szolgáltatás és a kedves személyzet miatt. Fiatal, gazdag tapasztalattal és tudással rendelkező szakemberek dolgoznak a legmodernebb technikai és technológiai vívmányokkal összhangban megtervezett eszközökkel. A Nordent Fogászati Központ jelentősen fejleszti a fogászati turizmust.

Korszerű, gyors és minőségi szolgáltatást nyújt a Nordent Fogászati Központ, amely Szabadkára vonzza a külföldieket is. A rendelőben tolmács segíti az orvos és a páciens közötti kommunikációt. „Itt elsősorban a protetikai munkák a legérdekesebbek, azoknak, akik ide jönnek. Itt van a legnagyobb árkülönbség, amely miatt ennek az egésznek értelme is van a páciens szempontjából. Fogpótlásokról beszélünk, koronákról, eltávolítható fogpótlásokról, protézisekről. Ezek azok a munkák, amelyek legérdekesebbek a külföldiek számára” – mondta el Vida Árpád pénzügyi vezető.

Legtöbb páciens a skandináv országokból, valamint Ausztriából és Olaszországból látogat el Szabadkára. Az utóbbi években azonban egyre növekszik a hazaiak száma is a fogászati rendelőben. A norvég Eric Torison már tizenkettedik alkalommal jött el Szerbiába nejével együtt. „Norvégiában is vannak ilyen szolgáltatások, de itt az ár sokkal jobb, hogy a saját szavaimmal éljek. Szerbiába 2008-ban jöttünk először. Akkor megjavíttattam valamit a számban, és nagyon elégedett voltam.”
A rendelő szabadkai viszonylatban átlagos árjegyzékkel dolgozik. Az esztétikus fehértömések ára 1700-3000 dinár, a protetikai munkák, mint például a fémkerámia-korona 8000 dinárba kerül, a cirkóniumkoronák valamennyivel drágábbak, megközelítőleg 20 000 dinár felett vannak.

Forrás: Pannon RTV - http://pannonrtv.com/web/?p=140323

***

Www: http://www.nordent.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/NorDent
Twitter: https://twitter.com/NordentSU
Google+: https://plus.google.com/+NordentRs/posts

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.