Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Sameeksha's secretaris mevr. Mishra vertelt over NGO Sameeksha

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Hallo en Namaskar. Mijn naam is Anima Mishra. Ik ben de secretaris van Sameeksha. Sameeksha is een vrijwilligers-organisatie die werkt voor hulpbehoevende vrouwen en kinderen in Orissa, India. We hebben in het verleden o.a. gewerkt met PLAN India, de locale overheid, locale organisaties en ziekenhuizen. We zijn een overlegpartner van PREM / PLAN in Berhampur voor vele projecten van PLAN India op lokaal nivo. Op dit moment werken we in het Kandhamal district in enkele door de overheid gesubsidieerde projecten zoals een familie "counselling" centum voor vrouwen die met geweld te maken hebben, en we werken ook aan enkele gezondheids-projecten voor vrouwen. Al sinds enige tijd hebben we het verlangen om in Berhampur te werken, wat in het zuiden van de staat Orissa is. We hebben nu een project ontwikkeld voor straatkinderen in Berhampur. In dit project zullen we de kinderen voorzien van voeding, kleding, medische hulp en onderwijs. We zullen ook beroeps- en vaardigheidstraining en dag- en nacht opvang verzorgen. En we zullen eveneens straat programma's houden voor de kinderen om hen op een speelse manier te informeren over de mogelijkheden om van de straat af te komen, om een normaal leven te leiden. Het projectvoorstel kunt u in meer detail inzien op de website van ChildRightNow, namelijk: CHILDRIGHTNOW.NL Om dit project te kunnen beginnen is uiteraard geld nodig. Hiervoor accepteren we de hulp van ChildRightNow, zij zullen de belangrijkste fondsenwervende instantie zijn voor onze projecten. Via deze weg wil ik u vriendelijk verzoeken om ALSTUBLIEFT genereus te DONEREN via CHILDRIGHTNOW.NL Denkt u alstublieft aan deze kwetsbare kinderen, omdat kinderen uw toekomst zijn, en onze toekomst. Dank u en Namaskar.

Video Details

Duration: 2 minutes and 2 seconds
Country: India
Language: English
Producer: Sameeksha ChildRightNow
Director: www.childrightnow.nl
Views: 132
Posted by: childrightnow on Dec 23, 2009

Sameeksha is de partner van de Nederlandse Stichting ChildRightNow welke zich voornamelijk bezig houdt met fondsenweving ter ondersteuning van hun projecten. In deze video vertelt de secretaris en contactpersoon van de Indiase Non Governmental Organization Sameeksha een en ander over deze non-profit organisatie. .
U kunt meer details zien op www.childrightnow.nl

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.