Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Científics aconsegueixen ensenyar a un gori·la que arribarà el dia en que morirà

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Científics del centre d'investigació en primatología de la Universitat de Tulane diuen que han ensenyat a un goril·la que arribarà el dia en que morirà ens informa Nate Meredith desde el "Lab Report" En una troballa històrica, un equip de primatòlegs ha aconseguit ensenyar a Quigley, un goril·la el concepte de mortalitat i el seu inevitable destí fatal L. Burroughs i Ph.Towsend son els investigadors responsables de lèstudi Al començament Quigley era simplement un simi feliç. Cap preocupació. Primer el vam ensenyar pautes com: "peça vermella", "peça blava", "peça verda" una i altrevegada després la pauta de: "goril·la neix" "goril.la madura" "goril·la mor" Una i altre vegada Els investigadors llavors ensenyaven a Quigley fotografies de goril·les morts mentre li deien: "tu algun dia" "no hi ha solució" Va portar milers de repeticions Però Quigley al final va conscienciar la correlació entre ell mateix i el munt de carn i pel en descomposició de la foto Quigly compartia els seus sentiments just després d'acabar els exercicis --Músculs. Meus.-- --Es podriran -- Aquest va ser un gran moment Quigly també va començar a pintar quadres com aquest gairebé cada dia. Per assegurar-se que era conscient del seu cruel destí l'equip invertia varies hores al dia reforçant la certesa de l'arribada de la mort. Quigly ... "Tu" "mors" "tu" "moriràs" "d'aquí a poc" Al principi Quigly només comunicava la por a morir-se de manera vaga --Trist. Plor. Espantat -- Però aviat va passar a expressar emocions més complexes com indiferència i odi a si mateix --Quigley estúpid-- --Ara veu la veritat-- --Existència. Burla cruel-- I fa només dos dies Ph. Towsend i col.legues van precenciar un atac de pànic -- Animal goril·la nooooo! -- --Goril·la ni parlar-ne-- Estava amb els plors angoixants, donant-se cops contra la paret... I llavors vaig pensar: "ho em aconseguit" Potser a partir d'ara els científics seràn capaços d'ensenyar al goril·la a evadir-se en el alcohol o inclús a suïcidar-se en menys d'una dècada Els científics creuen que el resultats en Quigley poden ser replicats en altres espècies Actualment estan a la fase inicial d'ensenyar a conillets que arribarà el dia en que moriran "vosaltres dos" "morireu" Moments emocionants. Fent el "Lab Report" Soc Nate Meredith Gràcies Nate Científics a Anglaterra estan fent una investigació similar ensenyant a un ratolí lo "friki" que és amb un ????? a la seva esquena

Video Details

Duration: 2 minutes and 29 seconds
Country: United States
Language: English
Producer: Theonion
Director: Theonion.com
Views: 93
Posted by: theresnotenough on Apr 8, 2010

Investigadors de la Universitat de Tulane diuen que Quigley ha aprés a tenir consciència de que algun dia morirà. Experiència que fins ara només se la atribuïa als éssers humans.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.