Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Bőjte István, miért van a www.fiatalongazdagon.com weboldal?

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Hello, I am Böjte István, és úgy döntöttem, hogy jöjjön a szeminárium tudom, Mark Davis több mint 1 év , és én nagyon sokat tanultam tőle - webconferences részt, és találkozott vele személyesen , és amit most hallottam tőle, ma már egyszerűen zseni Mindent kéznél van, és ilyen egyszerű. Azok számára, akik már csinált néhány internet marketing szabott hálózati marketing A világ csak bontakozik ki őket - szó szerint. Az utóbbi napokban az imént hallgattam egy hanganyagot, és mindent újra megerősítette Mark ma Már kezdett hozzá néhány összefüggő munkát, amit az imént hallott. Úgy tűnik, videók segítségével rendkívül hasznos, és én is több néhány nappal nem kétséges. - Sounds great! Mit ajánlana azoknak, akik nem hallottam ma? - Nem kell az összes ezeket a lehetőségeket! Ha valaki kíván jelen lenni az interneten, hogy kapcsolatba lépjenek a több ezer potenciális partnerek - meg kell itt lennie! egyszerűen kötelező! Sok egyszerű dolgom van, és fontos megérteni, hogy azok ingyenesen csak igényel némi időt, hogy megtegye. Ez ilyen egyszerű. - Ha azt szeretnénk, hogy összehasonlítsa a hagyományos módja annak, hogy ez az üzlet, mi a legfontosabb tényező, ha szeretné kiemelni az összes ilyen technikák hallottam ma? Költségek, a távolság. Vannak emberek, akik iratkozott fel a honlapomra a Vasarhely (Románia), hogy nem tudom, kicsoda, vannak olyan személyek aláírásával fel Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Miskolc, minden sarkából az ország és én csak összpontosított a területeken, ahol a nép beszél magyarul, mint én csak egy magyar weboldalon de ha valaki úgy gondolja, az Európában és a világon az esélye egyre sokkal nagyobb. Épp most leraned Myspace, hogy a 109 millió felhasználóval, így sok ember olvasás, keresés, blogírás nap-by-day, ez egyszerűen fantasztikus! Ha valaki szeretne bejutni a részleteket is elérhető lenne, hogy a dolgok túl őt legvadabb álma:) - István, a lelkesedésed egyszerűen fantasztikus, egyszerűen irigyellek - Hát, én csak beszélni mindezt oly lelkesek! - Köszönjük az interjút! - Üdvözöljük! István Böjte www.fiatalongazdagon.com Supersponsoring október 5, 2007 Budapest, Hotel Erix

Video Details

Duration: 2 minutes and 4 seconds
Country: Hungary
Language: Hungarian
Views: 223
Posted by: fiatalongazdagon on Dec 13, 2008

2007 október 5-én Mark Davis (GoogleSuperman) Magyarországon volt és internet marketinget tanított a magyaroknak. Rendkívül értékes és hasznos volt, nagyon sokat tanultunk a web 2-es eszközök használatáról.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.