Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Holographic Kinetics - Predstavitev (slovenski podnapisi)

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Moje ime je Steve Richards in sem potomec aboriginov, praktičar in raziskovalec, že 41 let in sem ustanovitelj Dreamtime Healing s Holografsko Kinetiko ustanovitelj Holografske Kinetike. Dreamtime Healing je 60 tisoč letna aboriginska kultura razumevanja zakonov LORE v naravi. Holografska Kinetika je znanost za tem znanjem in aplikacije tega znanja v vsakdanjem življenju Najprej nekaj o mojih prednikih in za razumevanje mojih začetkov Kot 4 letni otrok, je moja mama hotela vedeti, kako vem nekatere stvari, ki se bodo zgodile. In kot 4 letni otrok sem se lahko spominjal svoje preteklosti, danes poznam psihiatre, ki otroke tretirajo z elektrošoki, ki se spominjajo stvari, za katere drugi rečejo, da ne obstajajo.Seveda obstajajo, preteklost obstaja. Po moji genetski liniji je mojo prababico vzela agencija za zaščito aboriginov in bila prodana naprej, živela težko življenje in umrla v 15 letu starosti, ob porodu moje babice .Moja babica je dobila veliko znanja iz strani cerkve, vendar pod okriljem služinčadi je dobila znanje tudi o starih običajih. in ko sem odraščal me je učila teh običajev in znanja in s tem sprožila, da sem se začel spominjati še več moje preteklosti. V 8 letu starosti, sem lahko ovil vodo okrog mojega prsta brez dotikanja in ko sem prihajalv najstništvo sem začel delati miselne čarovnije. In ko sem to delal, sem hotel vedeti kaj delam in predvsem kako to delam, kaj se res dogaja v našem svetu, kaj je realnost. In tako sem raziskoval 40 let, da bi razumel to znanost, danes imenovano Holographic Kinetics Holographic Kinetics pa zato, ker je vsaka celica v nas, fraktal holograma skozi čas, in vsaka celica v nas, tako kot hologram, se ta fraktal, sam sebe reproducira skozi čas ... in ko se reproducira, imamo povratnike v času, saj so obtičali v času z reproduciranjem. Ti, kot neodvisno vesolje si hologram, vsaka celica v tebi je hologram. In danes, ko vemo za razliko med notranjim svetom Spirita in zunanjim svetom Duše, in da bi to ponovno razumeli, je bilo vloženega veliko truda in denarja v različne zdravstvene komisije, ustanove in raziskovanja. In vse raziskave kažejo na to da je potrebno pozdraviti Spirit... Dobro..Povedali so nam, da je zdravljenje Spirita povezano z religijo, spiritualnostjo,.. Nič nima povezave z religijo in spiritualnostjo ampak z razumevanjem, da ima Spirit travme skozi čas. In ko je Spirit travmatiziran skozi čas, tako, kot je lahko tudi Duša travmatizirana skozi čas, je potrebno dostopiti do Spirita in spremeniti to travmo, drugače bo reproduciral to travmo, tako kot se hologram reproducira skozi čas. Dreamtime Healing je točno to, razumevanje, kako dostopiti do Spirita bitja, drugače od Duše in narediti spremembe v travmah Spirita skozi čas. Za več informacij: www.holographickinetics.net

Video Details

Duration: 4 minutes and 2 seconds
Country: Australia
Language: English
Genre: None
Views: 81
Posted by: tonchka on Feb 19, 2013

www.holographickinetics.net
Dreamtime Healing z uporabo Holographic Kinetics, je napredna Aboriginska tehnika zdravljenja, ki temelji na razumevanju zakonov LORE. Ta tehnika pomaga ljudem, da se očistijo težave, saj omogoča dostop do vzroka težave. Vzroki so lahko v tem življenju, preteklem življenju ali v prednikih oz. genetiki. Holographic Kinetics lahko pomaga, da se jih pripelje nazaj v ravnovesje. Prav tako lahko pomaga, da se očisti med-dimenzionalne motnje iz človekovega osebnega energetskega polja. Steve Richards, ustanovitelj tehnike Holographic Kinetics, uvaja to tehniko in govori o potrebi da si pozdravimo svoj Spirit od travm ki jih nosimo s seboj skozi čas.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.