Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

2 част - Преподобния Мун: Интервю на живо от 1972, САЩ

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Г-н Мун Всички ние сме чели и чували много случаи Когато Исус се е появявал на хора Но ти си единствения човек, когото аз някога съм срещал Срещал директно Исус Би ли ни го описал Какъв е Исус? Чернокож, кафяв? или Бял? Какъв тип човек е? Той изглежда точно както Евреите Той беше Евреин Доста Евреин! Разбирам! На каква възраст изглеждаше, когато г-м Мун го е срещнал Той разбира всяка дума която казвам Довел го е само за да се прескачаме На 44 години Исус е бил на 44 години? Всъщност на 33 години. Той е бил на 33 годишна възраст. Изглеждаше ли както на картините които сме виждали? Беше ли с брада? Той... да... Той имаше брада. А какъв вид дрехи носеше? Дълга роба... Както Евреите са носели. Да... Ясно! Но ти попита ли го... Разбираш ли, ако някой дойде при мен и ми каже, "Аз съм Наполеон" .. или "Аз съм Боби Шърман", или някое друго изключително същество Аз ще му поискам някакви доказателства. Как г-н Мун е знаел, че това е Исус? Питал ли е за някакви доказателств и какво го е убедило? Той е могъл да види духовно целия живот на Исус, от раждането до 33 годишна възраст. Така че не е имало нужда от други документи С духовните си сетива той може да го идентифицира моментално. Г-н Мун е роден със способността да разпознае Исус, когато той се появи? Да, той има тази способност. Не се и съмнявам! Когато г-н Мун проповядва... Тук пише, "Бог говори днес" Чувства ли г-н Мун глас или сила използваща неговия глас която да предава посланието чрез него? Той получава водене от Бог, какво трябва да е посланието и той разговаря с Него. Но говори ли Бог винаги чрез г-н Мун, дори и сега когато разговаряме или само в предварително определени случаи? Бог е контактувал с него прогресивно, постепенно разкривайки части от посланието в определено време Така то постепенно е растяло... стъпка по стъпка, на етапи.. Чрез неговите молитви. Така, непрестанно и градивно, той е получавал откровения от Бог. Но отново... Бог разбира се знае всичко. Той знае кога тази реклама ще се появи. И в този момент... С представянето на г-н Мун, Бог започва да говори чрез него Без никакво съмнение. Понеже рекламата гарантира, че това ще се случи. Чрез своите молитви, той вече знае какво трябва да каже. Както вече ви обясни преди малко. Аз самия... приемам по-свободен подход към г-н Мун Незнам дали това се вижда на екраните ви Но от него сияе, най-излключителната доброта, най-изключителното доброжелание и излъчване. И трябва да ви каже, че през почивката, на снимките тук той изпя няй чаровната песен. Казвам ви. Това е Месията който аз искам. Искам нещо такова. Удоволствие беше за мен. Все още ни остават още няколко минути. За пътви път от както е дошъл в САЩ среща толкова приятен човек като вас. Много мило!

Video Details

Duration: 5 minutes and 21 seconds
Country: United States
Language: English
Producer: Al Capp
Director: Al Capp
Views: 119
Posted by: hituc on Apr 21, 2010

Интервю с преп. Муун от 1972, САЩ. Сан Мьон Муун/Мун отговаря на въпроси за срещите си с Бог и Исус; за начина по който е получил откровенията и месиянската мисия.

Сан Мьон Мун е имал директна връзка с Исус още от малък. Бог говори днес чрез преп. Мун. Откровенията му се разкриват постепенно в молитвите. Той вижда целия живот на Исус духовно. Комуникациите в духовния свят са директно от сърцето и съзнанието на единя към сърцето на другия.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.