Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

1 част - Преподобния Мун: Интервю на живо от 1972, САЩ

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Преподобния Сан Мьон Мун: Интервю с Ал Кап - 1972 Този джентълмен е г-н Сан Мьон Мун, обикалящ света с призив за установяването на единна световна религия и една църква До него е преводачът му, Дейвид Ким Г-н Мун говори само Корейски Г-н Ким, ще обясните ли на г-н Мун че ако имам свободен подход към него, не е от неуважение а просто от светски хумор. Г-н Мун, според вашата изключителна биография на 16 години - Великден, Неделя, вие сте имали среща с Исус Да, аз имах, чрез откровение Ти не си бил с него, г-н Ким? Не, не съм! Говореше ли Исус добър Корейски? Или имаше Еврейски акцент? Те са общували на Корейски Това означава че в духовния свят когато си в духовен контакт, в духовния свят.. ние общуваме директно от съзнанието на единия към съзнанието и сърцето на другия да По настоящем Г-н Мун е считан за Месия от много отдадени и доста атрактивни последователи Някои от които са в аудиторията тук И той... той е считан за Месия По мое излседване сега има 27 работещи 'месии' обикалящи света в този момент и това не включва Джон Йоко и Ленън или Джон Ленън и Йоко ха-ха... аз почвам да ги убърквам моите месии Това което бих желал да знам е дали другите 26 месии са фалшиви, а г-н Мун е истинския? Той никога не е казвал, че е Месията Най-вероятно си получил това духовно Харесвам 'месии' с хумор Още нещо, не довърших! Извинявай! Изпълнявайки мисията на Йоан Кръстител Ти си получил това откровение! Разбирам Но, ето защо задавам този въпрос. Това е... Може ли камерата да покаже Рекламата за речта на преп. Мун в Линкълн Сентър. Пише: "Бог говори днес" А това е снимката на д-р Мун Трябва ли да разбирам, г-н Мун, че това ще бъде лична поява на Бог самия? Това означава че Бог, който няма тяло иска да говори директно на човечеството на земята За това, Той трябва да избере някой като представител Да го представя на земята да бъде Негов говорител на този ден Затова заглавието е "Бог говри днес" Така че Бог говори днес чрез преп. Мун Чрез г-н Мун! Точно това казах преди 3 минути. Но няма проблем... вие сте завладяващи! Има още хиляди пастори по улиците на Ню Йорк Които казват че говорят Божието слово Сигурен съм че да се чуе словото на г-н Мун си струва всеки цент. Но те не говорят ли също Божието слово? Харесва ми това удране. Не се занасяйте с месията! За да може посланието му да има истинска стойност... е сложена тази цена. Според неговите наблюдения По целия свят, включително и тук Религиозния авторитет спада и дори вярващите дори пасторите, губят своя авторитет. За да даде ценното послание на Бог в тази ситуация Бог директно говорейки на човечеството и тази нация Чрез него Ако бъде дадено безплатно, посланието ще се обезцени Така е! И Кадилака държи на цената си. Хората уважавтат това. Продължаваме след рекламите

Video Details

Duration: 6 minutes and 42 seconds
Country: United States
Language: English
Producer: Al Capp
Director: Al Capp
Views: 281
Posted by: hituc on Apr 21, 2010

Интервю с преп. Муун от 1972, САЩ. Сан Мьон Муун/Мун отговаря на въпроси за срещите си с Бог и Исус; за начина по който е получил откровенията и месиянската мисия.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.