Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

www.greencoffee.nl

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Mensen voelen dat het hen helpt de drukke dag door te komen. Het is vermengd met oploskoffie, daarom is het zo makkelijk om te drinken. Je voegt gewoon heet water toe, en klaar. Eerst kwam groene thee op de markt en nu groene koffie. Laten we proeven !! Dit klinkt raar, maar de makers promoten het als nieuw wapen in de oorlog tegen vet. Ik gebruik het nu ander halve week en ik ben gewoon afgevallen. Vicky Valent houdt van haar ochtend koffie,... en van de gedachte dat deze koffie meer kan doen dan haar alleen energie geven. Ik woog 80 Kg en wou afvallen, en dat was het, ik moest iets doen. Sinds ze het drinkt is ze 3,5 Kg afgevallen. Toevallig of niet ?... ze is blij Verbaast ??? Ik ben absoluut geschokt. Deze haar, en schoonheidssalon in New Farm begon "Coffee Shape" neer te zetten... ..voor klanten, om te proberen, kopen of om te proberen voor ze het kopen. Het is een organisch en natuurlijk product en ik probeer zoveel mogelijk aandacht te schenken ..hieraan in mijn salon, zowel voor de haarverzorging als de cosmetica enz. Wat voor reacties krijg je ? Hele positieve reacties. Maar wat maakt het nu anders dan elke andere oploskofffie? We stellen de vraag aan Coffee Shape woordvoerder Belinda Granata Het smaakt eigenlijk als een normale kop koffie, maar met alle voordelen van deze. Belinda zegt dat dit product in plaats van geroosterde koffiebonen.. ..het extract uit bonen in hun biologische toestand gebruikt. Deze groene bonen zouden natuurlijke gewichtsverlies eigenschappen hebben. Dus de truc is eigenlijk de koffieboon niet te roosteren ? .... Absoluut ja, zo simpel is het Maar het is niet zo eenvoudig als alleen de koffie drinken. De makers zeggen dat het samen met een gebalanceerd dieet moet worden gebruikt, een bewegingsprogramma en op zijn minst twee liter water drinken per dag. Volgens diëtiste Desi Carlos kan alleen dat al helpen met afvallen. Als je één van deze supplementen gebruikt moet je er voor zorgen dat je op lange termijn een diëtist raadpleegt om een goed dieet en bewegingsprogramma te krijgen. Interessant genoeg zegt Desi dat koffie in het algemeen zijn voordelen heeft Het kan net zo rijk zijn aan antioxidanten als groene koffie in sommige gevallen En het kan helpen je stofwisseling te stimuleren tot het punt waar je afvalt. Zoals alle dingen zou je het met mate moeten gebruiken. Helaas is koffie niet geheel wat het zou moeten zijn, ja, het geeft je een adrenaline stoot maar kan je net zo goed een tegenslag geven. Met "Coffee Shape" groene koffie worden gebruikers geadviseerd één kop per dag te drinken voor het ontbijt, voor minimaal veertien dagen. Er zijn geen klinische onderzoeken die de gewichtsverlies voordelen bewijzen. Maar voor diegene die het willen proberen, één doos kost je zo'n €36,- Wat neer komt zo'n €2,50 per kop. Mensen met diabetes of hoge bloeddruk kunnen het beter niet gebruiken Gebruik het zoals beschreven staat en gebruik je medicijnen raadpleeg eerst je arts.

Video Details

Duration: 3 minutes and 20 seconds
Country: Australia
Language: English
Genre: None
Views: 162
Posted by: mister_cerberus on Aug 27, 2010

De Nederlandse vertaling van de Australische video van "Coffee Shape" slimming green coffee, voor bestellingen en info van dit product zie: WWW.GREENCOFFEE.NL

======================================

The dutch translation form Coffee Shape slimming green coffee Australia.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.