Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

B Kim en amanda- Ryanair

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Was vergeten online in te loggen, het is dat het element van gevoel dat je bedrogend werd dat het vertrouw vermindert en het begint vervolgens vertrouwen in de zakelijk voorstel deel te nemen. Ryanair zegt dat de tarieven dit jaar zal gemiddeld 20% lager zijn dan dat van vorig jaar Maar om dat te bereiken, en ze maken geen grap erover, ze hebben de kosten verhoogd van sommige van hun extras. De betalingen voelt bijna verdrievoudigd sinds 2006 en de kosten voor baggage in het ruim is overgegaan van £20 tot £30 voor de eerste zak en van £40 tot £70 voor de tweede. Maar toch, de tarieven van Ryanair blijven nauw goedkoper dan hun tegenstanders. Lucht reizen was ooit voor weinig mensen, nu is het voor vele. Een revolutie die Ryanair heeft naar nieuwe standaarden gebracht. In principe hou ik van Ryanair. Ik heb geprobeerd om naar een nieuw land elke maand te gaan. Begon in januari, ging naar Polen, ging naar Krakau In februari ging ik naar Zweden, ging Stockholm zien, dat koste mij ongeveer £ 20 In mei ging ik naar Pisa, in Italië. Ik vloog naar Brussels, België Er is geen andere manier waarop ik zou kunnen verooloven om te gaan naar alle plaatsen die ik heb gezien zonder de speciale aanbiedingen van Ryanair.

Maar hoe kan het dat Ryanair kan tickets niet alleen goedkoop verooloven, maar soms ook een kopje kelder prijzen te verkopen en nog steeds een winst van honderden miljoenen euro's verdienen? Hier heb je ons behulpzame vakantie video om te laten zien hoe Ryanair 'drive downs' kost veel meer met elke fase. Stockholm Vasteras, dat is waarom we zijn hier om te ervaren voor onszelf, de geldbesparende magie van Ryanair. Frisse lucht luchthaven met Ryanair, het is vererend. Ryanair gebruiken geen overdekte loopbruggen om verbinding met het vliegtuig te maken als ze eventueel kunnen vermijden. Ze willen niet om de huur te betalen en het kan dingen vertragen. Ryan vliegtuigen arriveren en draaien zich om klaar voor take-off in recordtijd, 25 minuten. De vliegtuigen harder werken dan de tegenstellingen. Het eerste vlucht van Ryanair gaat uit in het algemeen van een luchthaven op ongeveer 6/6.30 uur in de ochtend de laatste vlucht komt terug op vaak rond middernacht. En daarom weten we het vliegtuig maximaliseert van het is tijd dat het in de lucht staat... ... 'Dus dat is ??? het vermogen? Absoluut! En het is hetzelfde op het vliegtuig. De stoelen leunen niet, er is geen achterzak in de stoel voor je en de instructies voor noodgevallen zijn gewoon gevestigd op de stoel voor je. Alles wat gewicht bespaart, bespaart geld. Economy class ticket, economy class vliegtuig. En het eten en drinken aan boord zijn leuke kleine verdieners. 20% van de omzet in Ryanair komen van ??? en ???. Een broodje, £4.50. Ja hoor, £4.50. Koffie, klaar voor? £2.70 De wc zijn ongeveer de enige ding aan boord die u kunt nog gratis gebruiken. En ze hebben het nog steeds over de tarieven voor de wc. Ryanair's cabinepersoneel werkt deels op commissie. Een lid van de bemanning, maar niet op het vlucht, sprak met ons in strijd over de regels van het bedrijf... ...over de druk op hen om te verkopen, verkopen, verkopen... De balngrijkste zorg... Is dat de verkoop Aan het einde van de dag de target niet behaald wordt.... Moeten wij een vergadering hebben met hen, en vertellen wat er is gebeurd. Waarom hebben wij niet... De target gehaald...uiteindelijk is het onze schuld. Hij is al aan het werk voor Ryanair meer dan een jaar. Maar zij hebben hem nogsteeds niet deel laten maken uit de staff. Hij is aangenomen door een uitzenbureau.... Net als bijna meer dan de helft van de Ryanair crew Dus je gaat harder je best moeten doen? ................. Ja dat is...... Wat ze ons elke keer zeggen als we een vergadering hebben. ....... Je hebt...... Je target nog niet gehaald, dus we gaan je geen contract kunnen geven. Hij heeft 2000 euro betaald om te ruilen. Geen ander engelse of irse vliegtuig maatschappij doet dit. Rayanair zegt dat ze vatsoenlijke staff willen hebben -wij zijn nummers en scores voor ze We zijn geld fracties voor hen ..

Video Details

Duration: 10 minutes and 1 second
Country: United Kingdom
Language: English
Views: 64
Posted by: ennyway on Oct 13, 2015

bbc

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.