Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

FTF Films: The Venus Project Perspective [Full]

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
upozorenje FeedTheFire Films Venus projekat je organizacija koja predlaže ... plan aktivnosti koje vode ka društvenim promenama. One koje vode ka mirnoj i održivoj globalnoj civilizaciji. ........ gde ljudska prava nisu samo "slova na papiru" već način života. Venus projekat deluje iz istraživačkog centra, koji se nalazi u mestu Venus na Floridi i prostire na oko 9 hektara. Kada se neko suoči sa grozotom izazova današnje realnosti, može sa sigurnošću zaključiti da je odavno prošlo vreme za preispitivanje naših vrednosti i zamislimo se nad nekim od naglašenih problema i pretpostavki koje kao društvo imamo i revidiramo ih. Ova samoanaliza podiže pitanje same suštine toga šta zapravo znači biti čovek, šta znači biti deo civilizacije, i šta mi tomožemo izabrati danas, čime bismo obezbedili prosperitetnu budućnost svih ljudi. U sadašnjem vremenu, ostalo nam je tek nekoliko alternativa. Rešenja iz prošlosti nisu više važna. Ili ćemo nastaviti kao i do sada, sa svojim ... društvenim običajima i ustaljenim razmišljanjima, u kom slučaju ćemo ugroziti sopstvenu budućnost, ili ćemo primeniti daleko prikladniji set vrednosti koje su važne za ... društva, Iskustvo nam govori da se ljudsko ponašanje može modifikovati i prema kondruktivnim i prema destruktivnim aktivnostima. I u tome je suština Venus projekta. Usmeravanje naših tehnologije i resursa ka pozitivnom, ako bismo postigli maksimalnu dobrobit i ljudi i planete, Traženje novih načina života i razmišljanja koji bi naglasili i slavili ono najbolje od ljudskih potencijala. Imamo pri ruci alat za dizajniranje budućnosti vredne ljudskog potencijala. Venus projekat predstavlja hrabri, novi pravac za ljudsko društvo.

Video Details

Duration: 14 minutes and 4 seconds
Country: Brazil
Language: English
Producer: futureproducernet
Director: futureproducernet
Views: 129
Posted by: diegoarcega on Jan 26, 2011

The Zeitgeist Movement - Definition: Working for change in the dominant intellectual, moral and cultural climate of the time.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub above to caption this video.