Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Phil Schneider - NWO, Extraterrestrial agenda part 1 of 7

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
*** ЕГЗОПОЛИТИКА 1995/96 *** ~ПОДГОТВЕНОСТ~ 22 - 23 - 24 Септември "Подготвеност" Егзополитика 95'/96' За Мир на Умот во Нашиот Променлив Свет Презентира Фил Шнајдер - поранешен владин геолог и инжињер; преживеан од вонземско - човечката војна во Дулче, Њу Мексико Тајни Подземни Бази и Новиот Светски Поредок Фил Шнајдер има 17 години работно искуство работејќи во владините "Црни Проекти" Носејќи 3-то ниво на 'Сигурносна Дозвола' (Rhyolite 38) Порано, како владин геолог и инжињер, тој работеше за 'Црните Проекти' на Владата поврзани со подземни бази во Ареа 51, С-4, и Лос Аламос. Тој измисли дел од методите користени при оформеното истражување на експлозивни средства за градење на подземни воени бази како и подводни бази Фил е еден од тројца преживеани од трагичната вонземско-човечка војна во Дулче, Њу Мексико и Лос Аламос подземните бази каде 66 владини агенти и работници си ги загубија животите во Август 1979 Фил Шнајдер има 17 годишно искуство работејќи за владините "Црни Проекти'. Тој носеше 3-то ниво 'Сигурносна Дозвола', тој е поранешен владин геолог и инжињер во подземни бази во Ареа 51, С-4, и Лос Аламос. Тој ќе ви го прошири умот ова утро, ве молам, едно добредојде за Фил Шнајдер! Јас сум Фил Шнајдер (Phil Schneider), поминав 17 години работејќи во 'Програми од 'Црн Буџет', Јас бев владин геолог, инжињер, структурен инжињер за разни вселенски апликации, исто сум и самоук металургист Станав познат во таа насока исто така. По обичај, би имал белешки тука со мене но, сега не ми се достапни Овде имам различни артефакти од кои некои се вонземски метали, создадени на оваа планета и во одредени подрачја во вселената, сега користени во сите Stealth авиони, сите 'black' џет авиони, . црните владини хеликоптери и сл, металните навлаки, и гасните остатоци користени претежно во составот на самите летала, нивните оклопи, роторите, во некои случаи дури се користени и во подморници, заедно со специјални титаниумови трупови. 'Phoenix' Феникс-класа подморници, сите овие доаѓаат од вонземска технологија. Во 1947 година, како што на јавноста и беше кажано, нешто се урна во Розвел, Њу Мексико. За жал, така беше јавноста известена, Војската знае за вонземското прашање во поголемиот дел од изминативе 70 години. Прв пат е забележано што случува уште во 1909 година, на Американскиот Југозапад Американската Коњаница бркала некои бандити, и при потерата застанала да истражи некоја пештера, И тоа што го нашле таму било летачки дискови, и малите (Greys) 'Сиви', и други необични работи И не знаеле како да го објаснат тоа што го виделе таму, па се повлекле и целиот настан го завеле во тајни архиви кои постојат до ден денес. Да знаете, вистината се крие во територијата на Мексико. Па, тоа со вонземјаните е повеќе од нешто што јас би го нарекол невидлива закана. Ние на површината како прво не знаеме ништо за информации поврзани со вонземјани и вонземски репродуцирана технологија, или вонземски создадени летала, возила и други работи добро скриени од јавноста Нашиот 'Црн Буџет' на пример наталожува 1,023,000,000,000,000,000 (трилиони) долари секои две години. Така имаме 500 билиони долари годишно. Сега има 131 активна воена база длабоко под земјата во САД. Има 1477 подземни воени бази ширум светот. Секоја од нив има просечен трошок кој изнесува од 17 до 19 билиони долари. Порано секоја од нив беше изградена за една или две години. Сега се способни да изградат до две годишно, со помош на софистицирани методи. Мојот колега Ал Билек (Al Bielek) дури се има возено на едни од пругите со големи брзини

Video Details

Duration: 6 minutes and 47 seconds
Year: 1995
Country: United States
Language: English
Views: 179
Posted by: lyricusmagna on Jul 23, 2009

Phil Schneider was a geologist and an engineer who was murdered by authority because of his knowledge and possession of physical evidences regarding government and alien connection. He had worked in US military underground complex for several years. In this 7 part video he talks about aliens, alien technology, coming martial law in US, deep underground military bases (DUMBs) worldwide, and reveals many hidden information. The lecture was recorded in 1995.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.