Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Arbeidsproces Christian

0 (0 Likes / 0 Dislikes)
Laten we Kijken naar de 4takt en de 2takt benzine motor cyclus Wat is een takt ? Het is de Beweging van de zuiger Van het Bovenste Dode Punt Tot Het Onderste Dode Punt Het benoemen van de 4takt motor betekent dat de motor cyclus 4 slagen heeft een 4 takt benzine motor gebruikt een inwendig verbranding Dus deze 4slagen moeten 5 hoofd stappen ondergaan voor een inwendige motor verbranding Inlaat Compressie, Ontsteking, Arbeid, Uitlaat Laten we kijken naar een versimpeld model. De inlaat slag begint met de uitlaat klep dicht de inlaat klep opent. En zuiger in ze bovenste dode punt valt naar zijn onderste dode punt Het begint naar beneden te bewegen. Hierdoor Vergoot het volume boven de zuiger DIT maakt de Druk Binnen de cilinder groter Dan de Druk Buiten de cilinder deze Hogere Buiten lucht Druk. Forceert gemixte Lucht benzine Brandstof in de cilinder de zuiger bereikt Het Onderste Dode Punt De inlaat klep sluit. en hiermee eindigt de inlaat slag beiden kleppen blijven gesloten. terwijl de zuiger het onderste dode punt verlaat de zuiger beweegt omhoog. en perst de lucht benzine mix tot een kleiner en kleiner volume. wat zich compromeert DIt laat de tempratuur stijgen. en waardoor de verbranding makkelijker wordt net voor dat de zuiger ze Bovenste Dode Punt bereikt gebeurt de volgende hoofd stap, Ontsteking Brandende uitzettende brandstof. bouwt de kracht op om de zuiger naar beneden te duwen. Dit de arbeid slag, die de motor aandrijft de zuiger beweegt weer van het onderste dode punt naar de bovenste dode punt de uitlaat Klep opent. en de zuiger duwt de overgebleven Gassen Naar Buiten laten we kijken naar de cyclus als die werkzaam is Inlaat, neemt een lucht benzine mix naar binnen Compressie. perst de mix naar een kleiner en kleiner volume onsteking, de mix in de compressie wordt verbrand Arbeid, Brandende uitzettende Brandstof. drukt de zuiger Naar Beneden Dit maakt een kracht die de krukas laat draaien Uitlaat, de zuiger beweegt omhoog. en forceert de verbrande gassen de cilinder te verlaten al deze 5 stappen gebeuren in deze volgorde in elke cilinder van de motor

Video Details

Duration: 2 minutes and 26 seconds
Country: Netherlands
Language: English
Genre: None
Views: 230
Posted by: krpl01 on Mar 27, 2012

Filmpje wordt gebruikt door Albeda College Mobiliteit, om aan te tonen dat de BAT2-deelnemers een Engelse tekst kunnen vertalen.

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub to translate this video.