Watch videos with subtitles in your language, upload your videos, create your own subtitles! Click here to learn more on "how to Dotsub"

Xhesuri dhe e Bukura - Promo (Premier ne Tv Klan nga muaj shtator)

0 (0 Likes / 0 Dislikes)

Video Details

Duration: 54 seconds
Country:
Language: Albanian
License: Dotsub - Standard License
Genre: None
Views: 61
Posted by: mil123 on Apr 4, 2017

Seriali me i shume pritur vjen ne klan ne sezonin e ri televiziv ne shtator . Pas 9 vitesh pritje nga fansat per bashkepunin e dy nga aktoret me te famshme Tuba(Elif) dhe Kivanc (Behlul,Kuzey ) me numer rekord cmimesh dhe filmash vjen filmi me i dashuri me nje histori prekese midis Suhan dhe Cesurit. Si do te vazhdoj kjo histori a do te marri fund hakmarrja qe ka Cesurit ndaj Babait te Suhanit ... Midis kujt do te zgjedhi ajo dashuris apo familjes... Nje premier absolute vjen ne klan seriali me i shume pritur nga kompania me e madhe turke Ay ayapim qe ka prodhuar filmat me te bukur turk nga regjizorja e famshme Ece Yorenc qe ka prodhuar dy nga filmat me te mire turk Kuzey dhe Guney dhe Medcezir nje super film me nje super kast Cesur ve Guzel (Xhesuri dhe e Bukura) se shpejti ne Tv Klan....

Caption and Translate

    Sign In/Register for Dotsub above to caption this video.